KakeNagy screenshot

KakeNagy
Kaker for enhver anledning

KakeNagy logo


Selandsdalen,
4529 Byremo

Tlf: 976 39 489

Om oss

Min lidenskap har alltid vært baking. Som liten satt jeg på kjøkkenbenken til min mor og kikket på mens hun baket boller og muffins. Jeg lærte meg oppskriften og begynte å bake i en alder av 8år. Deretter fikk jeg oppskriften på ostekake av min farmor som alltid ble suksess.

Det er noe veldig spesielt å kunne bake og pynte til de tøffeste og vakreste kreasjoner. Jeg er kun amatør i bransjen og selvlært, men stadig i utvikling.

I Selandsdalen har vi bygget et lite kjøkken slik at jeg skal kunne selge kaker og bakevarer etter regler fra mattilsynet. Bakeriet ble etablert i 2016 og tar kun bestillinger.

Hos meg kan du få kaker til enhver anledning. Enkle småkaker til spektakulære bryllupskaker og designkaker. Også glutenfrie bakverk. Jeg har fokus på rene naturlige smaker og kreativitet. Jeg bruker dekorasjoner som roser, figurer og bilder i alle mulige former og farger. Har du et ønske eller bilde av en kake du ønsker, ta kontakt. Ønsker du en kake med personlighet og mye kjærlighet håper jeg å høre fra deg.

Kake, bakverk, bakeri, bryllupskake, dåpskake, bursdagkake, konfirmasjonkake, begravelsekake, konditori, designerkake, spiselig bilde, fondant, marsipan, kakekurs, kakedekorasjonskurs, makroner, glutenfritt, julebakst, kransekake, marsipan

Facebook

Her finner du oss

Løkkan tre google maps veibeskrivelse
Trykk på kartet for mer detaljer.
Image
Tlf: 38 28 00 00         
Epost: post@grunderdalen.no
Designet av Ougland Media